DESPRE NOI

Soluții premium pentru medicina dentară și medicina estetică facială.

Te așteptăm în cadrul Clinicii MED Estate cu aparatură de ultimă generație și o echipă specializă în medicină stomatologică și estetică. Ne dorim să trecem vizita la medicul stomatolog la următorul nivel, tocmai de aceea am investit în tehnologii inovatoare pentru facilitarea actului medical. Vă oferim servicii complete pentru tratamente stomatologice, incluzând radiologie dentară, estetică dentară, ortodonție sau edodonție.

Pentru că fiecare pacient este unic, la MED Estate ne bazăm pe o abordare personalizată. Echipa de medici specializați este pregătită să îți redea încrederea în propriul zâmbet.

Desprenoi
Desprenoi
Desprenoi
Desprenoi
Pagina Principala
Desprenoi

Dr. Daniela Dîrda

Medic stomatolog specialist în estetică
Fondator MED Estate

Sunt Dr. Daniela Dîrda, specialist în stomatologia generală, implantologie și estetică facială. Îmi dedic timpul instruirii și acumulării informațiilor de specialitate pentru a fi la curent cu cele mai recente inovații din lumea medicală.

Siguranța și sănătatea pacienților primează, așa că îmi îndrept întotdeauna atenția spre excelență. În cadrul Clinicii MED Estate oferim pacienților servicii de cea mai bună calitate și dispunem de tehnologii de ultimă generație, brevetate la nivel internațional de cei mai mari specialiști ai lumii.

Echipa noastră, formată din medici stomatologi și medici esteticieni cu vastă experiență, este pregătită să asigure confortul și încrederea pacienților care ne calcă pragul.

svg logo

Pune zâmbetul tău pe primul loc!