SERVICII

MEDICINĂ DENTARĂ

Estetică dentară

Estetica dentară vine în ajutorul persoanelor care își doresc să aibă un zâmbet perfect armonizat cu trăsăturile feței. Se pot rezolva probleme ce țin de forma atipică a dinților, culoarea acestora sau chiar strungăreață.

Ortodonție

Tratamentul ortodontic care presupune purtarea unui aparat dentar, ajută la înlăturarea problemelor de natură estetică și stomatologică. Planul de tratament vizează îndreptarea dinților și reglarea ocluziei.

Endodonție

Tratamentul endodontic presupune eliminarea infecției și protejarea dintelui împotriva viitoarelor probleme microbiene. Încercăm pe cât posibil tratarea și salvarea dintelui afectat.

Chirurgie orală

Ne concentrăm pe diagnosticarea și tratarea problemelor dentare. Utilizăm aparatură de ultimă generație care favorizează realizarea intervențiilor într-un timp scurt.

Parodontologie

Parodontologia înseamnă o inflamație la nivelul gingiilor, observată constant în timpul periajului, cauzată de bacterii și tartru acumulate pe suprafața dentară.

Pedodonție

Nu avem grijă numai de zâmbetul dumneavoastră, ci și de cel al copilului. Înțelegem perfect nevoile și posibilele frici ale micuților, așa că punem accentul pe încrederea și compasiunea pe care o oferim.

Protetică dentară

Protezele dentare au rolul de a reda aspectul natural al zâmbetului dumneavoastră. Fie că este vorba de o proteză dentară completă sau o proteză dentară parțială, specialiștii Dent Estate sunt pregătiți pentru a vă oferi soluții de durată, în cazul pierderii dinților.

Radiologie

Oferim servicii la îndemâna pacienților noștri. Utilizăm aparatură de înaltă tehnologie pentru a furniza servicii de radiologie și imagistică dentară. Astfel, avem posibilitatea de a oferi un diagnostic în cel mai scurt timp posibil.

IMPLANTURI DENTARE

implant0

Ce este un implant dentar?

Un dispozitiv în formă de șurub fabricat din titan, care este inserat în osul maxilarului și are rolul de a înlocui rădăcina dintelui lipsă. Ulterior, după perioada de vindecare (4-6 luni), este adăugată coroana, care reprezintă "dinte real". În cazul necesității, poate fi aplicat un lucru interimar (temporar) pentru a oferi pacientului confort estetic.

implant1

Step 1.

Tandheelkundig implantaat inbrengen Boekarest
implant2

Step 2.

osseointegratie
implant3

Step 3.

Bevestigen van het prothetische abutment
implant4

Step 4.

Fixatie van de tandkroon

De ce noi?

about

De ce aleg Med Estate Dental ?

De la prima vizită la clinica dentară “MED ESTATE DENTAL”, veți experimenta o atmosferă relaxată și veți intra în contact cu dentisti profesioniști.

Dorim ca fiecare pacient să știe ce înseamnă stomatologia de înaltă calitate în România, beneficiind de serviciile oferite de clinica noastră dentară din București.

Sprijinul nostru principal constă în confortul pacientului în timpul procedurilor.

Noi ne străduim să oferim cea mai bună îngrijire stomatologică tuturor pacienților care intră în clinica noastră dentară.

svg logo

Pune zâmbetul tău pe primul loc!

Error: Contact form not found.